Winkel gesloten

Per 1 januari 2017 heeft  elektro Bergmans & Wijnen de fysieke winkel voor de verkoop van televisie, audio en witgoed apparatuur gesloten. Dit betekent niet dat wij geen reparaties meer uitvoeren aan uw witgoed apparatuur.

Daarnaast kunnen we  u ook helpen bij de aanschaf van een nieuw witgoed apparaat.

Service wagens Bergmans & WijnenWitgoedapparatuur defect?

Na een telefonische afspraak komt onze witgoedmonteur het apparaat bij u aan huis repareren. Onze monteur heeft jarenlange ervaring met de diverse merken witgoed. Hij zal u een betrouwbaar advies geven en zal de reparatie zo correct mogelijk uitvoeren. Indien het een complexe reparatie betreft zullen wij het apparaat repareren in onze werkplaats en kunnen wij u eventueel voorzien van een vervangend apparaat.

Tarieven

Het eerste half uur betaald u een vast tarief van € 42,35 inclusief btw. (exclusief eventuele materialen).
Mocht u kiezen om een reparatie niet uit te laten voeren en bij ons een nieuw apparaat aan te schaffen dan vervallen de reeds gemaakte kosten.

Verkoop van witgoed

De fysieke winkel is dan wel gesloten, toch kunt u bij Bergmans & Wijnen uw nieuw witgoedapparaat bestellen. Bestellen kan telefonisch of na een bezoek van onze monteur.

Bij een defect inbouwapparaat zal eerst een monteur de maten komen opnemen. Hij bekijkt dan meteen de eventuele mogelijkheden. Bijna alle merken kunnen door ons worden geleverd en gemonteerd.